KLEUR GLAS KIEZEN VOOR UW RAMEN

Praat over kleuren in de context van een huisdecor en het roept meestal een debat op over welke tint je moet kiezen voor de muren van het huis. Terecht… maar waarom vergeten we de kleur van de ramen van het huis? De ramen zijn de “ogen” van het huis en ze verdienen evenveel, zo niet meer aandacht…. is het niet.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer kleuropties om uit te kiezen in plaats van alleen het goede oude heldere transparante vensterglas of de saaie metalen kapframes. Daarom zullen we in dit bericht proberen te ontdekken welke kleuren beschikbaar zijn voor vensterglas en metalen roosters en enkele tips delen die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuze of uw verblijfplaats.

Houd er rekening mee dat er geen goed of fout is bij het kiezen van kleuren en het kan immers neerkomen op individuele voorkeur, smaak en budget. En in sommige gevallen heeft u misschien niet eens een keuze omdat uw gebouwbeheer of commissie hiervoor al richtlijnen heeft opgesteld. Dit is heel gebruikelijk voor Singapore Condominiums waar de visuele aantrekkingskracht van de buitengevel behouden moet blijven, samen met het algemene plan van het landgoedontwerp.

https://wingman-montage.nl/